Transplanti profesional i flokëve është një procedurë mjekësore që ofron një zgjidhje të qëndrueshme dhe natyrale për personat që vuajnë nga rënia e flokëve ose mungesa e tyre. Ky proces kryhet duke transplantuar folikulat e flokëve nga zona e donatore në zonën ku ka mungese te flokëve.

Për shkak të natyrës kirurgjikale të kësaj procedure, ajo duhet të kryhet vetëm nga një mjek profesionist ose specialist për trasplantim të flokëve. Para se të filloni procedurën, lëkura dhe flokët e pacientit duhet të jenë të pastër dhe të bëhet një vlerësim i detajuar i tyre për të vendosur numrin dhe vendin e folikulave të flokëve që do të transplantohen.

zyra ne istanbul

zyra ne tirane

Qendra e Transplantit të Flokëve Akel Hair Clinic! BËNI REZERVIM Do t’ju telefonojmë menjëherë.
+355 69 535 5960

Përkthejeni »
Telefono tani